Seminarii de software hotelier

Seminarii de software hotelier. In perioada aprilie-mai, Facultatea de Business si Turism (Departamentul de Turism si Geografie) si TCNET, unul dintre cei mai dinamici furnizori de soft pentru industria ospitalitatii, organizeaza o serie de seminarii practice de cunoastere a unui nou si modern sistem de gestiune hoteliera - un proiect avand ca beneficiari studentii din anul I al unor programe de masterat. 

TCNET, unul dintre cei mai dinamici furnizori de soft pentru industria ospitalității, cu 20 de ani de experiență pe piața din România și peste 1.000 de clienţi în portofoliu, continuă campania Professional hospitality in Romania cu noutați destinate sistemelor de management hotelier.

Scopul campaniei este acela de a susține dezvoltarea profesioniștilor din industria ospitalității încă din perioada de formare a lor, astfel încât aceștia să poată interacționa direct cu cele mai moderne soluții de management folosite la nivel internațional și, de asemenea, cu noile generații de software utilizate la nivelul industriei de turism din România.

În parteneriat cu Facultatea de Business si Turism din cadrul Academiei de Studii Economice din București, TCNET susține seminarii practice prin care studenții să cunoască un nou și modern sistem de gestiune hotelieră – Hospitality HMS.

Vă așteptăm!

 

Locul de desfășurare: ASE, clădirea Ion C. Angelescu, sala 0228.

Datele seminariilor: 25-26 aprilie, 3 mai, 5 mai, 9 mai, 10 mai, 12 mai și 17 mai.

Ora de începere: 18.00.

Adauga un Comentariu