Participa la competiţia WIZZ YOUTH CHALLENGE

Competiţia WIZZ YOUTH CHALLENGE se adresează tuturor studenţilor şi masteranzilor din aproape întreaga Europa.

Concursul oferă următoarei generaţii de manageri o oportunitate foarte bună de a câştiga experienţă profesională prin abordarea unei probleme de afaceri din viața reală. Premiul cel mare constă în posibilitatea de a călători nelimitat, timp de un an, în întreaga reţea WIZZ, iar premiile doi şi trei vor primi, de asemeneam, bilete gratuite.

Cursanții de facultate sau masteranzii se pot înregistra în competiţia ce îmbină domeniile aviaţie şi marketing până pe 5 aprilie 2017, completând formularul de înscriere disponibil pe wizzair.com/en-gb/wizz-youth- challenge  sau trimiţând un mail la wizzyouthchallenge@wizzair.com .

În competiţie se pot înscrie echipe formate din minimum 2 membri şi maximum 4, nu se pot înscrie studenţi care nu fac parte dintr-un grup. Membrii echipei nu sunt obligaţi să fie studenţi în cadrul aceleiaşi instituții de învățământ superior sau să studieze în aceeaşi ţară.

Toate echipele înregistrate vor primi în data de 7 aprilie un studiu de caz, precum şi materiale şi detalii orientative, iar până pe 21 aprilie 2017 sunt aşteptaţi să îşi înscrie răspunsurile. Echipele cu cele mai bune studii de caz vor fi selecţionate de către o echipă internă WIZZ şi invitate să participe la finala ce va avea loc în Budapesta, pe 18 mai 2017. Finaliştii îşi vor prezenta studiile de caz (în limba engleză) în faţa juriului competiţiei, alcătuit din membri ai managementului WIZZ, precum şi din experţi externi.

Membrii echipei câştigătoare se vor bucura timp de un an de călătorii nelimitate în reţeaua WIZZ, ce oferă la ora actuală mai mult de 500 de rute din 28 de baze şi conectează 138 de destinaţii din 40 de ţări, în timp ce echipele clasate pe locurile doi şi trei vor primi bilete gratuite din partea companiei.

Mai multe informaţii despre competiţia WIZZ Youth Challenge găsiţi aici: wizzair.com/en-gb/wizz-youth- challenge.

Mult succes!

Adauga un Comentariu