BE an innovator - programul international de start-up-uri pentru studenti si tineri absolventi

BearingPoint a initiat programul international de start-up-uri BE an innovator pentru studenti si tineri absolventila care vor participa concurenti din GermaniaElventiaAustria si Romania.
Acest program are ca obiectiv promovarea talentelor si a ideilor inovatoare din domeniul digital. Astfel, am lansat concursul Be an innovator, in care se pot inscrie echipe in componenta carora sa fie cel putin un student, pentru a dezvolta o idee/ un proiect/ o aplicatie etc, care se potriveste motto-ului Go Digital. Premiul cel mare consta in 8.000 de EUR si indrumarea, timp de un an de zile a echipei de catre un consultant BearingPoint, pentru a-si pune in aplicare ideea de start-up. Exista alte 2 premii, respectiv pentru locurile 2 si 3.
Finala concursului va avea loc in luna mai la Viena, unde membrii isi vor prezenta proiectul in fata juriului BearingPoint.
Pentru realizarea prezentarii finale vom pune la dispozitie echipelor cate un mentor dedicat, care sa-i indrume.
Anul trecut, participantii au prezentat o serie de idei inovatoare, pentru a vedea mai multe detalii despre tipurile de proiecte, puteti viziona acest video : video.
Dosarul proiectelor trebuie trimis pana in 31 Martie 2017 la innovator@bearingpoint.com. Cele mai bune echipe selectate vor merge mai departe in finala. Pe langa premiile acordate, aceasta ar fi o buna oportunitate pentru participanti de a-si face conexiuni noi si a interactiona cu membri din alte tari.
Mai multe informatii aici
Adauga un Comentariu