ASE ȘI ECOLE HÔTELIÈRE DE LAUSANNE, CURS POSTUNIVERSITAR DE MANAGEMENT STRATEGIC AL OSPITALITĂȚII

ASE ȘI ECOLE HÔTELIÈRE DE LAUSANNE, CURS POSTUNIVERSITAR DE MANAGEMENT STRATEGIC AL OSPITALITĂȚII

de Mariana Pruna

Academia de Studii Economice din Bucureşti (ASE) împreună cu Ecole hôtelière de Lausanne (EHL) au semnat un parteneriat pentru un program de studii postuniversitare în Managementul Strategic al Ospitalității.

Programul are o durată totală de 1 an, totalizând 198 de ore de activități didactice de formare în domeniul managementului ospitalității, asigurate de specialiștii de la Școala din Lausanne și ASE. 

Cursul se adresează profesioniștilor din business și mai ales celor din industria ospitalității, care își doresc o dezvoltare a carierei, dar și celor care vor să se specializeze în acest domeniu sau să își dezvolte abilitățile de management. Astfel, conceput ca un curs postuniversitar de 1 an, programul se va desfășura efectiv pe parcursul a 9-10 luni, cu orarul activităților didactice concentrat în 3-6 zile/ lună, cu câte 6 ore/zi, programate spre sfârșitul săptămânii. O importantă parte a programului este dedicată studiului individual și a muncii în echipă, concretizate în realizarea unui proiect care va trebui să rezolve o problemă reală a unei companii din mediul de afaceri, pe baza competențelor dobândite pe parcursul modulelor. Examenul de absolvire va consta astfel în realizarea și prezentarea acestui proiect.

Ecole hôtelière de Lausanne (EHL) a fost fondată în 1893, fiind prima de acest profil din lume, cu o mare contribuție la dezvoltarea turismului în Elveţia. Școala este considerată de către specialiști ca fiind cea mai bună din lume pentru formarea de directori și operatori în industria ospitalităţii. Ecole hôtelière de Lausanne (EHL) este un ambasador pentru ospitalitatea tradițională elvețiană și a fost un pionier în educația privind managementul ospitalităţii încă de la lansare. Acesta a creat și a inspirat o comunitate profesională unică de peste 25.000 de manageri din domeniul ospitalităţii, uniți de valorile și moștenirea EHL.

ASE este considerată drept cea mai importantă instituție de învățământ superior economic din țară și una dintre cele mai cunoscute universități economice din Sud‐Estul Europei. Pregătirea universitară a studenților este realizată în cadrul ciclurilor de licenţă, masterat, doctorat și postdoctorat. ASE oferă, de asemenea, programe de formare continuă, de formare pedagogică, de studii academice postuniversitare, precum și programe de tip MBA (Master of Business Administration) și EMBA (Executive Master of Business Administration).

Programul de formare are 7 module, cu 198 de ore, asigurate de specialiști de la EHL/LHC și ASE și are 27 credite de studii transferabile.

Absolvenții programului vor primi:

  • Certificat de atestare a competențelor profesionale, recunoscut de Ministerul Educației Naționale din România;
  • Certificat de Executive Education eliberat de Ecole hoteliere de Lausanne.

După absolvire, cursanții interesați pot urma un modul opțional de 5 zile, desfășurat la EHL.

 

Condiții de înscriere:

  • absolvent de studii superioare;
  • minimum 2 ani experiență în muncă;
  • bună cunoaștere a limbii engleze (certificat de atestare).

Selecția se face pe bază de:

  • eseu motivațional (în limba engleză);
  • interviu de selecție.

Taxa de școlarizare de 6.000 euro, se plătește înainte de începerea cursului, într-o singură tranșă. Posibilitați finanțare aici

Taxă de înscriere: 100 lei

Informații privind înscrierea și documentele necesare:

Școala Postuniversitară, ASE, Sala 0008, www.postuniversitare.ase.ro,

Telefon: +40 (0)72 079.24.43, +40 (0)72 782.23.69, E-mail: postuniversitare@ase.ro

Director curs : prof. univ. dr. Gabriela ȚIGU

Găsiți documentele necesare înscrierii aici:

prezentare parteneriat si cursfisa inscriere SHM 2017,

dosarul de înscriere SHM,

grafic inscriere,

motivational essay SHM,

postgraduate program brochure

Mariana Pruna
consilier juridic

Adauga un Comentariu